om mig

HJEM >> 

Lidt om mig

Familie- og psykoterapeut

Jeg er uddannet oplevelsesorienteret familie- og psykoterapeut på Dansk Familieterapeutisk Institutin www.dfti.dk  .  En 4-årig uddannelse, hvor jeg blev eksamineret i 2012. Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen.


Executive Coach

Jeg har en coachingbaseret lederuddannelse der er  en af de få i Danmark, som har fået internationalt bllåstempling i form af ACTP-akkreditering  hos International Coach Federation. Jeg er uddannet hos The Coaching Company ved Jesper Elling og Bettina Clement i  2006


Kognitiv Coach

Jeg er uddannet kognitiv  coach/terapeut fra Skt. Hans ved Irene Östrich i 2011.


Pædagog

Jeg er uddannet pædagog fra Højvangseminariet i  1996


 

Jeg er 54 år og bor i Holbæk sammen med min kæreste Henrik og vores hund Benji. Jeg har to døtre på hhv. 30 og 34 år samt to børnebørn, en pige på 6 år og en dreng på 7 måneder.


Jeg arbejder som familieterapeut for unge og deres familier, for par og med individuel terapi. Derudover arbejder jeg som projektleder for Holbæk kommune pt. i et EU beskæftigelsesprojekt for unge.


Jeg har været leder af en Socialpsykiatrisk døgninstitution for unge mennesker med sindslidelser, fra 2005-2013. Jeg var med til at starte institutionen op i det gamle Vestsjællands Amt.


Jeg var terapeutisk gruppeleder for en pårørendegruppe i Center for misbrug og forsorg  2012-2016.


Jeg har tidligere været leder af en integreret institution i Albertslund, ligesom jeg har arbejdet  på forsorgshjem med hjemløse og på krisecenter for voldsramte kvinder.


Jeg har et par år været frivillig i Kræftens bekæmpelse, hvor jeg var gruppeleder for en sorggruppe for unge.


Jeg har et tæt samarbejde med psykolog Birgitte Bille.     www.birgittebille.dk


Jeg får supervision alene og sammen med Birgitte Bille, hos Ole Sørensen, tidligere psykiatrisk overlæge på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling Holbæk.ADRESSE:

Birgitte Sloth

Kongsgårds Allé 8

4300 Holbæk


Telefon: 29460260

Email: supervison.terapi@gmail.com

CVR-nr. 33853432

Bank: 1726-758951308


Copyright @ All Rights Reserved